Ett hjärta - En förening
söndag, maj 19, 2019

Väsby borta

vasby-hh_2015-10-07_puff_500x.png

Väsby IK - Hammarby Hockey

Onsdag 7 oktober 2015, kl 19.00
Vilundaparkens Ishall

Dags för en klassikertradition, bortamatchen mot Väsby. Alltid bra bataljer och mycket känslor. Får vi lämna Vilunda med lätta sinnen eller psykotiskt tuggande på en foppatoffel och redo att inta fosterställning?

Uppdaterad! Nu klart att vi sänder webbradio.
I Väsby har fruktade forwarden Andreas Paulsson genomgått en metamorfos och återfinns nu som klubbens tränare. Mattias Forsberg, som förra säsongen bar tröja nummer 18 i Bajen, är nu assisterande kapten. En annan ex-Hammarbyspelare är fina forwarden Ludwig Ekman, som nu spelar sin andra säsong i klubben och har ett C fastsytt på dressen. Skall man bli formell ledare på isen skall man tydligen ha spelat i Bajen. Väsby har så här långt fått ihop 7 poäng, i söndags blev det en 5-2-torsk borta mot Huddinge.

Efter söndagens fina viktoria hemma mot Åkers så hoppas vi att Hammarby Hockey kniper fler poäng mot Väsby. Förhoppningsvis får vi tillbaka någon av de spelare som står på skadelistan till matchen men finns ännu inte några uppgifter om detta. Om våra backar gör ett lika bra jobb framför vår burväktare som i söndags så får Väsby något att bita i. Framåt så börjar det se riktigt bra ut, inte minst €SPAIF-duon€, Blomberg och Nykvist har varit riktigt roliga att se i aktion.

Webbradio
Det är nu klart att vi får sända webbradio ifrån matchen, vi sätter igång kl 18.55 på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5
Liverapporterar gör vi på sedvanligt vis i hemsidans chattruta, i gruppen €Bamsingarna€ på Facebook samt på Twitter (@Bamsingarna).

Mer
Hammarby Hockey: Inför Väsby-Hammarby
Väsby IK: Inför Väsby vs Hammarby

Mot andra raka! Forza!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2019