Ett hjärta - En förening
söndag, februari 23, 2020

Inför Bajen - Visby

hh-visby_2015-09-27_puff_500x.png

Hammarby Hockey - Visby/Roma HK

Söndag 27 september 2015, kl 16.00
LW Hallen

I HockeyEttans tredje omgång väntar kanske inte det optimala motståndet efter onsdagens tunga möte mot SSK. Vi har radat upp förluster mot Visby/Roma de två senaste säsongerna men i det förra mötet laget emellan knep vi en poäng i Visby Ishall, nu väntar vi spänt på första trepoängaren mot öborna.
Visby/Roma HK har inlett med två segrar av två möjliga, i första omgången slog de Väsby på bortaplan med klara 4-0 och igår (fredag) utmanövrerades besökande Tierp med 6-1. Backen Fredrik Sandberg har under dessa matcher fått ihop tre mål varav två i power play, månne en spelare som våra grabbar inte skall låta komma i skottläge?

Hammarby Hockey hade det som sagt tungt i Scaniarinken i onsdags i en match som grabbarna förhoppningsvis har hämtat sig ifrån. Skadorna /sjukdomarna i truppen är enligt rapporterna fortfarande desamma men ett tillskott i truppen är nu klart, forwarden Sebastian Nykvist från SPAIF kommer att debutera i det grönvita matchstället mot Visby. Välkommen Sebastian!

Visst skall vi få se en  jämnare match än i onsdags för jag tror helt enkelt inte att gutarna är av samma  kaliber som Södertälje. Å andra sidan nollade de ju Väsby i premiären...
För mitt inre ser jag att vi driver ner tempot och satsar på blixtrande omställningar. Att få in det första målet vore fanimej mumma för att sätta griller i huvudena på motståndet.

Publikt kan naturligtvis inte matchen i LW Hallen konkurrera med det utsålda derbyt mot AIK på Nya Söderstadion med start 15.00 vilket inte är så mycket att säga om förutom  €Krossa Gnaget!€.
Men om du inte skall dit så varför inte ta dig ut till hockeymatchen, kanske i kombo med Söderbönornas match på Zinken mot Rosengård?

Bamsingarna
Inte heller till denna match är vi redo att sända webbradio men i möjligaste mån kommer vi att liverapportera i chatt, i gruppen på FB och på Twitter.

Mer
Hammarby Hockey: Sebastian Nykvist klar för Hammarby
Eliteprospects.com: Sebastian Nykvist
Hammarby Hockey: Inför Hammarby-Visby/Roma
Visby/Romas hemsida

Forza Bajen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020