Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Fredag: Träningsmatch i LW Hallen

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Surahammars IF

Fredag 2015-09-11, kl 20.00
LW Hallen

Uppdaterad!

På fredag kväll, med den ovanliga tiden 20.00 för första nedsläpp, spelar Hammarby Hockey sin avslutande träningsmatch inför allvaret i HockeyEttan Östra som drar igång söndagen den 20 september med match mot Sollentuna i LW Hallen. Det är en returmatch mot Surahammars IF som väntar, ett €Sura€ som fick se sig besegrade i egna hallen med 3-2 av de våra i förra veckan.

Bamsingarna kommer att finnas på plats för att sälja säsongskort där du som medlem kan inhandla kortet för 800 kr.
Hammarby är ännu så länge obesegrade i det något sparsamma träningsmatchandet vilket är kul och troligen ger en våg av positiv energi i truppen men det är svårt att än så länge att värdera laget ordentligt, det får vänta tills ett gäng matcher spelats i serien. Spelaromsättningen har varit hög, från förra säsongen finns det bara 8-9 namn kvar. Ibland de nya spelarna finns det för oss läktarfantomer  ett par namn att hålla ögonen lite extra på, anfallaren Benjamin Blomberg har alla möjligheter att bli en publikfavorit, en kategori som även burväktare Sebastian Andersson torde inräknas i.

Surahammar har sedan matchen mot oss förra torsdagen hunnit med att möta Arboga borta och där det blev övertidsförlust med 4-3.


logo.png
Säsongskort
Vi Bamsingar kommer att sälja säsongskort under matchen och våra medlemmar betalar 800 kr för kortet.
Övriga priser för säsongskortet 2015-2016:
Vuxen: 1000 kr
Ungdom 12-17 år samt pensionärer: 500 kr
Det går att betala med kort.
Ett tips: Du som ännu inte är medlem i Bamsingarna blir medlem i LW Hallen (100 kr) och köper då kortet till det rabatterade priset av 800 kr och voila! En hundring sparad...
wink.png

bamsingmikrofon_001.png
Webbradio?
Vi sänder webbradio (under förutsättning att tekniken fungerar) med start 19.55 på adressen: http://bamsingarna.se/page.php?5
Vi även att i sedvanlig ordning att rapportera vad som händer i vår chatt på hemsidan, i vår grupp på Facebook och i vårt Twitterflöde.

Mer:
Träningsmatcherna 2015-2016, schema och resultat
Hammarby Hockey: Två spelare in, en ut
Hammarby Hockey: Truppen 2015/2016
Hammarby Hockey: Säsongskort 2015/2016

Vi syns i LW Hallen!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024