Ett hjärta - En förening
lördag, juli 20, 2024

Sura borta i tredje träningsmatchen

hh_logo_text-under.png

Surahammars IF - Hammarby Hockey

Torsdag 3 september 19.00
Surahallen

Hammarby Hockey med nyutnämnde kaptenen Ollie Forsberg i spetsen drar nu på torsdag iväg till säsongens tredje träningsmatch, tillika den tredje på bortais. Målburarna återfinns denna gång i Surahammar, en liten kommun norr om Västerås med knappt 10.000 invånare.
Hockeyn på orten, som enligt Wikipedia har fått fram namn som Sura-Pelle Pettersson, Pelle Bäckman, Daniel Rydmark, Tommy Salo m.fl. spelar i HockeyEttan Västra. Två träningsmatcher verkar ha spelats med förlust i den första mot Arboga (0-4) och seger borta mot Vallentuna (3-2).

bamsingmikrofon_001.png
Webbradio
Bamsingarna, där ett gäng tar sig till matchen med minibuss, webbradiosänder (som vanligt om teknikens gudar är med på noterna) matchen. För att lyssna går den intresserade in på:
http://bamsingarna.se/page.php?5

Mer
Hammarby Hockey: Oliver Forsberg ny lagkapten
Surahammars Ifs hemsida

Mot den moderna ALLT!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024