Ett hjärta - En förening
torsdag, augusti 06, 2020

Hammarby Hockey inbjuder till informationsmöte

hh_logo_text-under.png

Informationsmöte

Torsdag 26 februari 2015, kl 18.00
Gula Villan / Kanalplan

Hockeyn kommer att hålla ett möte i Gula Villan där det skall berättas om den nu avslutade säsongen och hur det ser ut inför framtiden. Mötet är öppet för alla, det vill säga att medlemskap i Hammarby Hockey är inte nödvändigt.
Här är texten som Hammarby Hockey gått ut med på hemsidan:

Hammarby Hockey bjuder in till ett informationsmöte för medlemmar och andra intresserade, i Gula Villan (Kanalplan) torsdagen 26 februari 18:00.
Från styrelsens sida har vi tänkt att informera om den gångna säsongen och vilka prövningar som ligger framför oss till kommande säsong och åren framöver.
Lite om vad som händer i övrigt i och runt föreningen och inte minst en möjlighet för besökarna att ställa frågor och tycka och tänka om verksamheten.
Idrotten i Stockholm har en tuff situation inom alla grenar och det gäller även hockeyn som det säkert kommer en hel del frågor och synpunkter runt.
Hammarby Hockey önskar alla varmt välkomna till mötet på Kanalplan!
Hälsningar styrelsen
Hammarby IF Ishockeyförening

Bli medlem i Hockeyn!
Vi Bamsingar vill passa på att pusha för medlemskapet i Hammarby Hockey, det är medlemmarna som bygger föreningen! Läs mer här hur du blir medlem: http://www.hammarbyhockey.se/foreningen/bli-medlem/

/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020