Ett hjärta - En förening
fredag, februari 28, 2020

Tierp till LW Hallen ikväll

hh_logo_text-under.png

Hammarby Hockey - Tierps HK

Onsdag 28 januari 2015 19.00
LW Hallen

OBS Ingen webbradio ikväll!

Kvällens match för Hammarby Hockey hemma mot Tierps HK är riktigt viktig att vinna för att haka på striden om playoffplatserna. Samtidigt spelar Hammarby Fotboll sin första träningsmatch för säsongen borta mot Assyriska i Södertälje med start 18.30 vilket pockar på mycken uppmärksamhet i de grönvita supporterleden.
I söndags spelade Bajen borta mot Vallentuna och förlorade med 5-4 i en match där, enligt rapporterna,  försvarsspelet inte var på topp. Om det rättas till inför kvällens match så skall de våra ha en god chans att besegra gästande Tierp och på så sätt fortsatt hålla Väsby, som möter den fortsatta jumbon Vallentuna hemma, samt just Tierp bakom oss samtidigt som vi åtminstone bör hålla jämna steg med lagen ovanför där ledande Åkers tar emot tredjeplacerade Vallentuna och serietvåan Haninge har Värmdö på besök i Torvalla.

Ingen webbradio
P.g.a. sjukdom tvingas vi ställa in kvällens webbradiosändning.

Då det är fotboll i Södertälje bör det bli ett tapp i publikleden i LW Hallen så ni som inte skall se matchen mot Assyriska uppmanas starkt att ta er ut till hockeyn!

Forza Bajen överallt!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020