Ett hjärta - En förening
fredag, januari 22, 2021

Styrkebesked från Bajen

hh_logo_text-under.png

Tierps HK stod värdar i Vegahallen på måndagskvällen i matchen mot Hammarby som tackade för inbjudan med att ta den sjunde raka segern och det har blivit full pott i Vårserien efter två omgångar. Våra gossar gjorde ingen höjdarmatch trots en 3-0-ledning utan fick visa upp en riktig jäkla kämpamoral när inte spelet stämde till 100% och det tolkar jag som att det i laget finns en grundstyrka nu som kan räcka långt. 3-2 till Bajen slutar matchen.
Våra målskyttar i matchen var 32# Oliver Forsberg som dundrar in ett slagskott i krysset, 3# Joakim Arnmark som styr in Anton Molnars skott och 18# Mattias Forsberg som på sitt vis kommer med fart in i anfallszon och skjuter vid sidan om motståndarkeepern.

Tierp har vi 2-1 i matcher på nu, de har ett hyfsat anfallsspel vilket Linus Lundin (strålande som alltid) fick erfara. Deras anfallshockey gör dem dock sårbara bakåt. I sanning var det två mindre bra spelande lag på isen. I Bajen var det för mycket tittande på puck i egen zon och slarvigt passningsspel i anfallet. Seger är seger i vilket fall som helst och i den 14 omgångar långa serien är varje match mycket betydelsefull, speciellt när lagen startar med ett antal poäng från början, Värmdö undantaget. Trots två trepoängare år €bara€ Hammarby fyra i tabellen.

Jäkligt kul med tjugotalet tillresta Bajensupportrar som skapade stämning på läktaren!

Se mer om matchen:
Matchfakta
Hammarby Hockey: Vinst mot Tierps HK gav sjunde raka segern
Sv Fans: Nederlagstippade Bajen vann mot Tierp

Stångkorvar
Mediegruppens Harald delade ut kött så här:
3 st till 32# Oliver Forsberg
2 st till 31# Linus Lundin
1 st till 4# Mattias Enroth
Aktuell ställning: http://bamsingarna.se/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?8278

Webbradio
Lyssna i efterhand. Kylan i Vegahallen fick utrustningen att balla ur en smula i slutet av matchen.
[1:a perioden] [2:a perioden] [3:e perioden] .mp3

Nu väntar hemmamatch kl 16.00 på lördag, 3 januari, i LW Hallen. Enköping står för motståndet och med ett stort stöd från läktaren är det bäddat för ännu en trepoängare. Vi syns där!
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2021