torsdag, mars 28, 2024

Rapport från LW Hallen - Internmatch

I onsdags spelade Hammarby Hockey A-lag internmatch, de delades upp i två lag, gröna och vita. Vilka som spelade i respektive lag vet jag inte då man inte känner igen alla. Enda jag kände igen var Joakim Arnmark som spelade i grönt och Hampus Harlestam i vitt.
Nu till matchen då där det var hög fart och bra tempo. Riktigt imponerad var man på läktaren. I början var det vita laget som tryckte på och det dröjde inte länge innan 1-0 kom för det dem och de fortsatte föra medan gröna till slut började komma in i matchen. Men innan det blev paus i spelet så utökade vita till 2-0.

Tränarna Mälberg & Tiger, som var förpassade till läktaren, gick ner till båset i paus och samlade alla spelarna för genomgång av vad de tyckte om spelet och vad som skulle förbättras för bägge lagen.  Sedan gick dom upp på läktaren igen och spelet kom igång igen.

Andra perioden var det jämnt i spelet.  Men ett slarv i anfallszon av gröna laget gjorde att de vita kom i friläge i kontring och 3-0 satt till dem.
Hände inte så mycket sedan att rapportera i en period som varade i 35 minuter rullande tid. Men till slut innan tiden var ute så fick gröna in en puck i mål. Pressade på i slutet men matchen vanns av vita med 3-1.

Eftersom jag inte hade så koll på vem som var vem så säger jag så här.
Bäst på plan var ändå domaren, han dömde aldrig offside, inga utvisningar, ett fåtal icing-avblåsningar och stod som oftast vid avbytarbåsen.

Näst bästa var målvakternas flygande byten. Dom bytte målvakt mitt i medans spelet fortfarande var igång. Tänk om det skulle hända i riktiga matcher!