Ett hjärta - En förening
onsdag, februari 26, 2020

Bra kväll i pugilismens tecken

bajen_rough_house_2014-05-02_05_pj.png
Foto: Peter Jonsson.

Fredagskvällens gala, €Bajen Rough House€, lockade 857 personer till Eriksdalshallens avslappnade miljö. Ramsan €Slå Bajen Slå!€ hade hittat hem på riktigt när boxarna i ringen gick lös på varandra och till slut avgick Hammarby Boxning med segern med 5-2 i matcher. Göteborgarna fick således åka hem i sorg.
bajen_rough_house_2014-05-02_03_pj.png

Mötet mellan Tomas Lindgren och Tuppen Adolfsson var lite märklig, en ettrig hockeyspelare mot en tungt slående handbollsrepresentant. Det slutade typ i remi. Bäst var nog Robin Jalkerud som eskorterade Lindgren in i ringen.

I boxningsringen presenterades Fredrik Mälberg av hockeyns sportchef Mikael Juhlin som ny tränare i Hammarby Hockey och kommande säsong kan bli riktigt - RIKTIGT - intressant efter denna värvning.

Både Bamsingarna och Hammarby Hockey hade souvenirbord på plats. Intresset för hockeyns säsongskortsalternativ €2000-klubben€ är stort ser det ut som. Vi Bamsingar (tvångs)värvade medlemmar, sålde souvenirer samt böcker och det gick lite över förväntan. Tack alla som kom förbi!

bajen_rough_house_2014-05-02_01_pj.png
En legend uppe i ringen.

En stor Eloge till Sara och resten av Hammarby Boxning till den perfekt arrangerande galan, det känns som den låg perfekt i tiden och vi Bamsingar hoppas på att det blir ett återkommande evenemang. Tack för att vi fick vara med!

Mer
Årstakex: Tack för något nytt!
Hammarbys Hockeyhistoria: 140502, Bajen Rough House: Hammarby-Göteborg All Stars 5-2 (foton)
Isopeter: 20140502 - Bajen Rough House (foton)
Årstakex: Tack för en grym kväll Bajen Rough House! (foton)

Foto: Peter Jonsson
/sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020