Ett hjärta - En förening
fredag, februari 28, 2020

Seger för J20 - J18 börjar kvala

hh_logo_text-under.png

Kvalserie B till J18 Elit, Region Öst

Wings HC Arlanda - Hammarby Hockey
Söndag 9 mars 2014 16.30
Pinbackshallen

Våra både juniorlag kämpar om uppflyttning till regionens Elitserier, J18 inleder sitt kval imorgon, söndag och J20 har inlett sitt kval mycket bra med en övertidsförlust borta och seger hemma.
Först lite J20
På Hammarby: IFs födelsedag visade våra A-juniorer vart skåpet skall stå då de utmanövrerade Nyköping på Zinken och vann med hela 7-0. Ernst Adebo-Roos var således Mr 100% då han motade 54 skott och fem olika målskyttar stod för målfabrikationen med Sebastian Båvensjö och Pontus Okerblad som tvåmålsskyttar. I och med segern gick Hammarby upp i serieledning men då har inte Visby/Roma inte spelat någon match ännu och de inleder med två hemmamatcher.
J20:s kvalserie verkar bli riktigt intressant och spännande, nästa match spelas på Zinken nästa lördag den 15 mars kl 14.30 - kan det bli en Bamsingklack månne?

Matchfakta Hammarby - Nyköping
Spelschema Kvalserie B till J20 Elit, Region Öst

J18
Våra B-juniorer börjar imorgon, söndag, sitt kval till regionseliten då de åker ut till Märsta för att ta sig an Wings som kom sexa (näst sist) i Elit fortsättningserie. I serien spelar bara tre lag där Vallentuna står för den tredje parten, de slutade tvåa i Allettan där Hammarby placerade sig betydligt beskedligare på en sjätte plats. Vinnaren av serien blir klara för J18 Elit, Region Öst nästa säsong.
En match i serien har spelats där Wings bortaslog Vallentuna med 3-5 torsdags. Med andra ord kommer de våra att ha en svår nöt att knäcka i morgondagens match som börjar 16.30 ute i obygden.

Spelschema Kvalserie B till J18 Elit, Region Öst

Framåt ungdom!
/Sverre
Taggar: Inget

Om skribenten

Annica

0 Kommentarer

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020