Ett hjärta - En förening
måndag, juni 24, 2024

Mellan Hovet och Borås

lindgren_attityd.jpg
Måndag morgon. Dagen efter. Dagen efter förlusten. För vissa såg dagen före ut som dagen efter. Aggressiviteten, attityden eller jävlar anammat saknades i vissa huvuden på isen igår. Vi är kanske inte bäst tekniskt sett. Vi kanske väger lite lätt. Det är okay. Det som inte är okay är att lämna själen kvar i sängen hemma en matchdag.
Thomas Lindgren, er kapten, det goda exemplet och den ledstjärna ni skall följa kämpar som ett djur. Där finns inställningen. Där finns attityden.
Robin "Jalkis" Jalkerud. Han har den. Kraften. Staken. Mojon.

Fram tills dess att första pucken lämnar domarens hand och träffar isen i Borås måste ni tillskansa er dessa herrars krigarsjälar. Jag vet att ni kan, jag har sett er ha det inom er. Mot KalPa och i Ånge. Viljan att ge allt i 60 minuter. Viljan att ge allt till den feta damen sjungit.

 Resan mellan Hovet och Borås är så mycket längre än de dryga 40 mil som vägen erbjuder. Det är en resa mellan förlust och vinst, en omätbar sträcka. Ibland en resa ett skridskoskär lång och ibland en tripp av galaktiska proportioner. Men oavsett längden så ska färden göras och om det är någon tröst så är vi med er.

"Grön och Vit,
tillsammans är vi Hammarby,
i från Södermalm.
Vi krigar för vårt lag
och går rakt in i striden!"

 Vi syns på onsdag.
Taggar: Inget

Om skribenten

0 Kommentarer

Poll: Vem vill du skänka extra stångkorvar till i jul

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får fyra, trean får tre, fyran får två och femman får en smaskig körv.
Säger som björnen Baloo: Hoppas att du har förstått?

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2024