Ett hjärta - En förening
fredag, juni 05, 2020
thumb_spelarfans.jpg
 Inget
När fotbollshösten i Allsvenskan ser ut att gå åt helvete och den för tunna truppen spelar en halv Allsvenska till i Intertotocup och Uefa Cup-kval känns det lite visset.
När fotbollshösten i Allsvenskan ser ut att gå åt helvete och den för tunna truppen spelar en halv Allsvenska till i Intertotocup och Uefa Cup-kval känns det lite visset. Förlusterna staplas på varandra och spelet ser ut som snigelbajs. Spelarmaterialet ser slutkört, omotiverat och ledsamt ut. På Östra står man och blir cynisk och öser galla över domare, motståndare och det egna laget.

hif_huddinge_simon.jpg
 Inget
Fredagskvällen bjuder på den första av två träningsmatcher mot Allsvenska Huddinge.
Fredagskvällen bjuder på den första av två träningsmatcher mot Allsvenska Huddinge. Spelplatsen är Stora Mossens IP , en ishall som inte haft nöjet att ha Hammarby som hemmalag tidigare och där Bajen bland annat skall möta Nyköping under serien. Tiden är 19.00. Kom och njut av Söders Kanadensare när de förhoppningsvis tar ännu en seger.

simon_160.jpg
 Inget
Hammarbys A-lag smygstartade försäsongsmatchandet på Hovet under Lördagsmorgonen i en tät och rafflande match mot J20-landslaget.
Hammarbys A-lag smygstartade försäsongsmatchandet på Hovet under Lördagsmorgonen i en tät och rafflande match mot J20-landslaget. Resultatet, 3-3, var rättvist och lovar gott inför den inte alltför avlägsna allsvenskan.

ange_vapen.svg.png
 Inget
Kära Bamsingar och andra närstående!
Kära Bamsingar och andra närstående!

För att få ordning på resan till Ånge den 7:e september så gör vi detta lite mer officiellt.
Här finner du informationen du behöver inför denna blivande klassiker. Läs om priser, anmälan och annat.

Nytt: Inträde 80:-
Nytt: Tiden för avresa satt till 10:30 den 7:e september.

Senast uppdaterad: 2007-09-05

hif_dif_070619.jpg
 Inget
Tisdagskvällen bjuder förhoppningsvis på en av sommarens höjdpunkter, nämligen derbyt mellan Hammarby och Ap...förlåt, Djurgårdens IF på Råsunda.
Tisdagskvällen bjuder förhoppningsvis på en av sommarens höjdpunkter, nämligen derbyt mellan Hammarby och Ap...förlåt, Djurgårdens IF på Råsunda. På läktaren, i klacken, kommer bland annat Hammarby Hockeys A-lag befinna sig för att ge de grön-vita bollsparkarna sitt stöd.

Väl mött på Råsunda, Solna, där normalt gnaget huserar, i en kommun som gränsar till Stockholm men som INTE är Stockholm, det spelar ingen roll vad vissa Stockholmspolitiker tror [en passus av föreningen Hovet Ligger i STOCKHOLM - låt gnaget betala dubbelt]!Har ni förresten observerat att Tomas Lindgren bloggar på officiella? Om inte, gå in på http://www.hammarbyhockey.se/hif/kronikor/lindgrens_lasvarda.html

sasongskort.jpg
 Inget
Som Bamsing rekommenderas du starkt att skaffa ett säsongskort till Hammarby Hockeys hemmamatcher för säsongen 2007/08.  Priset för en plats i klacken är finfina 999:- (en sänkning med en femhundring).
Som Bamsing rekommenderas du starkt att skaffa ett säsongskort till Hammarby Hockeys hemmamatcher för säsongen 2007/08.  Priset för en plats i klacken är finfina 999:- (en sänkning med en femhundring). Är du under 16 år kostar kortet ännu mindre, 799:-. När du beställer kortet kan du välja att få din supporterklubbs logga på kortet, för en medlem i Bamsingarna är valet självklart.
 

kalpa-kanava.jpg
 Inget
Försäsongsmatcherna ger den första fösmaken av vad som komma skall och sensommarens inplanerade drabbningar ser rätt lockande ut.
Försäsongsmatcherna ger den första fösmaken av vad som komma skall och sensommarens inplanerade drabbningar ser rätt lockande ut. Vad sägs om t.ex. en miniturnering i Ånge eller ett möte mot finska KalPa (bilden)?

 Inget
Ikväll, fredag 15/6, kl.
Ikväll, fredag 15/6, kl. 17.30-19.30 tränar A-laget vid Medborgarplatsen inför öppen ridå. Enklare och billigare nöje får man leta efter. Ett måste för den inbitne supportern men även ett utmärkt sätt för hockeyn att nå ut till allmänheten.

Killarna tränar även på samma ställe och samma tid onsdagen den 20 juni.


 

rodd_s.jpg
 Inget
Bamsingar och övriga intresserade är alla välkomna att grilla vid Sickla Kanal på nationaldagen.
Bamsingar och övriga intresserade är alla välkomna att grilla vid Sickla Kanal på nationaldagen. Som en del av nationaldagsspelen anordnar Bajen Rodd en tävling för 8-manna båtar där finalen går kl 14.00. Givetvis skall Bamsingarna ge roddarna support.

Samling: 12.00 Gullmarstorg för vidare färd till Sickla Kanal. Tvärbanan låter som ett bra vidare färdsätt (så tillvida inte Mob Avd Tyresö kör). Var vi skall grilla är inte bestämt men det skall väl inte vara så svårt att hitta något schyrrans ställe.

Medtages: Mat och dryck. Ta gärna med en engångsgrill om du har någon. Dessutom är flaggor, banderoller, bengaler eller annat tifogrunk ett plus. Kanske en filt för rumpen att vila på...

Observera att Bamsingarna inte har något med Nationaldagsspelens arrangemang att göra utan roddgrillen är ett  "spontant" initiativ.

Läs mer om Nationaldagsspelen 2007 på: http://www.nationaldagsspelen.se/

Forza i Sickla Kanal!

laget.jpg
 Inget
Både Bamsingarna och Hockeylaget deltog i Bajen Fans fotbollsturnering på Hökarängens bollplan under lördagen.
Både Bamsingarna och Hockeylaget deltog i Bajen Fans fotbollsturnering på Hökarängens bollplan under lördagen. Bamsingarna åkte ur i kvarten och Hockeyn i semin.För en mer utförlig rapport se:
http://www.svenskafans.com/hockeyzon/hammarby/artikel.asp?id=174352

Bilderna hittar du här:
http://www.bamsingarna.se/e107_plugins/autogallery/autogallery.php?show=BF-turnering%2FBF_Fotboll_070602

Poll: Vem ska få extra stångkorvar till julen 2019?

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020