Ett hjärta - En förening
söndag, juli 05, 2020
vik_061106.jpg
 Inget
Så var det äntligen dags, säsongspremiär i Allsvenskan mot VIK Hockey.
Så var det äntligen dags, säsongspremiär i Allsvenskan mot VIK Hockey. Med 104 sålda säsongskort är inte jag den enda som längtar till första nedsläpp. Vad kan vi då förvänta oss med Gurkorna som premiärmotståndare? Skönspel är ju inget som kännetecknat Bajen när de mött Västerås de senaste säsongerna, däremot ett väl samlat försvar och ett otal icing-puckar. Det känns som om detta är den melodi som passar våra gossar bäst och varför byta ett vinnande koncept?

brian_kansli_070914.jpg
 Inget
Träffar av en slump Brian Phinney på Hammarby Hockeys kansli.
Träffar av en slump Brian Phinney på Hammarby Hockeys kansli. Bajen Hockeys ordförande Jane Sjögren och Brian håller på med den pappersexercis som är ett måste för att han som utlänning skall kunna spela i Allsvenskan. Givetvis passar jag på att ställa ett par frågor till honom och ta en bild.

pj-klar_1.jpg
 Inget
Förra säsongen klarade vi kontraktet med ett halvt nödrop.
Förra säsongen klarade vi kontraktet med ett halvt nödrop.
Vi var tippade att åka ur av många sk "hockeyexperter".
Vi klarade oss kvar i AS!
Visst var det på gränsen.
Att Arboga som levde över sina resurser gjorde det enklare för oss ska vi inte glömma.
Dock ÄR jag säker på att killarna i laget hade fixat kontraktet ändå!
Utan Arbogas "hjälp".

ange_affisch_2007.jpg
 Inget
Turneringsaffischen från SJ Callcenter Cup i Ånge, som Hammarby Hockey vann, med lagets autografer på lottas ut på Hovet under hemmamatcherna.
Turneringsaffischen från SJ Callcenter Cup i Ånge, som Hammarby Hockey vann, med lagets autografer på lottas ut på Hovet under hemmamatcherna. Vi har 100 lotter som kostar mellan 1:- och 100:-.

henkemask_1.jpg
 Inget
En mängd olika frågor behandlades på Bamsingarnas medlemsmöte, det första på mycket länge (förutom årsmöten), av de arton själar som samlats i Bajen Fans lokal på Hammarby Fabriksväg.
En mängd olika frågor behandlades på Bamsingarnas medlemsmöte, det första på mycket länge (förutom årsmöten), av de arton själar som samlats i Bajen Fans lokal på Hammarby Fabriksväg. Dessutom hade vi besök av Jim Sharp från Hammarby Hockeys styrelse samt Tomas Lindgren och Henrik Karlsson ur spelartruppen.

thumb_sasongskort.jpg
 Inget
Betalda säsongskort kan hämtas i samband med seriepremiären mot Västerås söndagen den 16 sep, matchstart kl 16:00.
Betalda säsongskort kan hämtas i samband med seriepremiären mot Västerås söndagen den 16 sep, matchstart kl 16:00.
Uthämtningen av säsongskorten sker på
Restaurang Röda Kvarnen från kl 14:00.
För dig som ej betalat ditt säsongskort så ber vi dig göra detta på PG 168 85 71-7, glöm inte att uppge ditt namn på inbetalningen.
För att Hammarby skall ha möjlighet att registrera betalningen måste den senast skickas torsdagen den 13:e sep.

sponsorhuset_logo.jpg
 Inget
Hammarby IF Ishockeyförening har ett avtal med Sponsorhuset (http://www.sponsorhuset.se/) vilket innebär att när du registrerar dig, medverkar i en marknadsundersökning eller köper något i en av de nätbutiker som finns på Sponsorhusets hemsida går en viss summa pengar till Hammarby Hockey.
Hammarby IF Ishockeyförening har ett avtal med Sponsorhuset (http://www.sponsorhuset.se/) vilket innebär att när du registrerar dig, medverkar i en marknadsundersökning eller köper något i en av de nätbutiker som finns på Sponsorhusets hemsida går en viss summa pengar till Hammarby Hockey. Allt ifrån 1 krona och uppåt (t.ex. går hela 60 kr just nu till Hockeyn om du köper en bläckpatron hos inkClub).

Senast uppdaterad: 070913 15:16

ange_lag_fans.jpg
 Inget
Ånge (st) resan Årets resa?
Ånge (st) resan Årets resa? Troligen. Årets händelse i Ånge? Garanterat! Om inte lär det märkas om 9 månader! 

Så inleds DonT's rapport från Bamsingarnas Ånge(st) Tour 2007 till SJ Challenge Cup. Och vad har egentligen Roland Cedermark med Bamsingarna att göra? Läs och begrunda...

psykiskt_storda_s.jpg
 Inget
Bamsingarna kallar till medlemsmöte!
Bamsingarna kallar till medlemsmöte!
När: onsdagen den 12:e september kl. 19.00.
Var: BajenFans-lokalen.
Vad skall diskuteras? Kommande säsongs resor, tifon. Webb-TV. Hammarby Hockeys och Bamsingarnas ekonomi. Hemsidan. 
 
Senast uppdaterad: 070911

mangan_tippar.jpg
 Inget
Hårda omdömen av den lika hårda Mangan hittar du i denna artikel där HockeyAllsvenskans samtliga lag granskas och rankas.
Hårda omdömen av den lika hårda Mangan hittar du i denna artikel där HockeyAllsvenskans samtliga lag granskas och rankas. Läs redan nu hur grundserien slutar!

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

Välkommen



Lösen:




[ ]

Nyheter sorterad på månad 2020