Ett hjärta - En förening
måndag, augusti 20, 2018
lindgren_nyk_061022.jpg
 Inget
Söndagens match mot Nyköping hemma på Hovet känns som en mycket viktig händelse och två frågor ställer jag mig själv.
Söndagens match mot Nyköping hemma på Hovet känns som en mycket viktig händelse och två frågor ställer jag mig själv.
Ska vår första tre-poängare komma i Allsvenskan tredje omgång?
Kommer det lika mycket publik som mot Västerås?
Jag hoppas och tror att svaren är ja på bägge frågorna.

thumb_sasongskort.jpg
 Inget
Utdelning och betalning av säsongskort i samband med söndagens match mot Nyköping sker från kl 16.00 på Restaurang Röda Kvarnen vid Globen/Hovet.
Utdelning och betalning av säsongskort i samband med söndagens match mot Nyköping sker från kl 16.00 på Restaurang Röda Kvarnen vid Globen/Hovet.

kyckling_baset.jpg
 Inget
Till matchen mot Nyköping saknas det funktionärer i speakerbåset. Olika arbetsuppgifter.
Till matchen mot Nyköping saknas det funktionärer i speakerbåset. Olika arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Uppmärksamhet och noggrannhet.
Intresserad? Ring Jack på 073-569 16 52.
Ställ upp för Bajen!

 Inget
Inte nog med att Petter Andersson stänker in två snygga baljor mot Portugisiska Braga i kvalet till Uefa Cupen och att Hammarby vinner med 2-1.
Inte nog med att Petter Andersson stänker in två snygga baljor mot Portugisiska Braga i kvalet till Uefa Cupen och att Hammarby vinner med 2-1. Inte nog med att medlemmar ur Bamsingarna och dess underavdelningar BHC och Schamanerna delar ut 1000 flygblad om Hammarby Hockeys kommande matcher. Samma gäng lyckas samla in hela 1.937:50 bland Södermalms befolkning och Bajare utanför Råsundas södra läktare.

thumb_varning.jpg
 Inget
Matchen Hammarby - Nyköping spelas på
Matchen Hammarby - Nyköping spelas på
Hovet kl 18.00
på söndag, 23/9.
Stora Mossen klarade inte säkerhetskraven för Allsvenskt spel.

penga_sack.gif
 Inget
Hammarby Hockeys ekonomi är allt annat än god. Återigen står klubben i våra hjärtan inför en djup avgrund där Kron-Kalles hajlika käftar härskar.
Hammarby Hockeys ekonomi är allt annat än god. Återigen står klubben i våra hjärtan inför en djup avgrund där Kron-Kalles hajlika käftar härskar. Men problemen är inte oöverkomliga. Tillsammans kan vi klara av att ta oss torrskodda över till den andra sidan med hjälp av Club 1080, donationer, insamlingar, lotterier och en osviklig tro på oss själva.
Hammarby Hockeys styrelse har ett meddelande till oss alla:

sponsorhuset_logo.jpg
 Inget
Registrera dig på Sponsorhuset så tjänar Hammarby Hockey pengar!
Registrera dig på Sponsorhuset så tjänar Hammarby Hockey pengar! Registreringen är helt kostnadsfri.
***www.sponsorhuset.se***

skrivmaskin.jpg
 Inget
Varit på bortamatch i hockey?
Varit på bortamatch i hockey? Kanske sett fotboll i utlandet? Kollat in bowling i Brännkyrkahallen? Har du stångat pannan blodig mot någon byråkrat från Hockeyligan? Varför då inte dela med dig av dina upplevelser? Skriv en matchrapport eller krönika och sänd in den till hemsidan så lovar vi att publicera den.

vik_061106.jpg
 Inget
Så var det äntligen dags, säsongspremiär i Allsvenskan mot VIK Hockey.
Så var det äntligen dags, säsongspremiär i Allsvenskan mot VIK Hockey. Med 104 sålda säsongskort är inte jag den enda som längtar till första nedsläpp. Vad kan vi då förvänta oss med Gurkorna som premiärmotståndare? Skönspel är ju inget som kännetecknat Bajen när de mött Västerås de senaste säsongerna, däremot ett väl samlat försvar och ett otal icing-puckar. Det känns som om detta är den melodi som passar våra gossar bäst och varför byta ett vinnande koncept?

brian_kansli_070914.jpg
 Inget
Träffar av en slump Brian Phinney på Hammarby Hockeys kansli.
Träffar av en slump Brian Phinney på Hammarby Hockeys kansli. Bajen Hockeys ordförande Jane Sjögren och Brian håller på med den pappersexercis som är ett måste för att han som utlänning skall kunna spela i Allsvenskan. Givetvis passar jag på att ställa ett par frågor till honom och ta en bild.

Ja, här tänkte vi skriva vilka regler som gäller men eftersom vi inte har några regler utan i stället uppmuntrar till fusk så ger vi bara denna info:

Omröstningen håller på till den 23 dec kl 23.59. Kan bli längre beroende på hur pass glöggfryntliga admins är.

Den som får flest röster, av andra och/eller sig själv, föräras med fem stångkorvar. Tvåan får tre och trean får två smaskiga körvar.
Resterande, som antagligen inte har förstått hur man fuskar, erhåller en stångkorv var. Det är ju trots allt jul...

VälkommenLösen:
[ ]