Var med och motionera med Bamsingarna!

Uppdaterad: 2010-11-25

Inget
Bajens utvisningsbås.

Nu är vi igång, BF IF mötte Gimo i första matchen i MB-Hallen. Där Gimo inte hade ett suck att säga till om. Vinst direkt för BF IF med 7-0.

Inget
Lite påminnelser och extra information inför kvällens premiär.

- Insläpp från 17.30. Matchen börjar 19.00. 20 kronor i inträde.
- Det blir bara ståplats i MB Hallen så att så många så möjligt ska få möjlighet att se matchen.
- Den planerade bordshockeyturneringen som var tänkt att ha första omgången ikväll skjuts framåt i tiden.
- Före matchen blir det en minnestund för Freddie Ferm. Kom i tid!
- Uppladdning före matchen sker på Tarantella i Bredängs Centrum. 5 kronor för varje bira går till BF IF.

Länk: Samlad info på Bajen Fans Hockeys hemsida.

Forza Bajen!

Inget
Iförda den nya supportertröjan "Den siamesiska trillingen" stod delar av Bamsingarnas styrelse idag vid och på Söderstadion (tyvärr torsk för Bajen mot örgryte med 1-2) för att göra reklam för Bajen Fans Hockeys seriepremiär.

Inget

Seriepremiär
Bajen Fans IF - Gimo HC
MB Hallen
Söndag 24 oktober 19.00

Uppdaterad: 2010-10-23

Spelarnas turkallingarna har plockats ut ur sommarförvaringen hos Svensk Kärnbränslehantering. Tommy B och Putte K har oljat taktiktavlan, TopDog har slipat hjälmvisiren och Jack har hängt upp skylten "Lindgrens Bed & Breakfast" i utvisningsbåset. Allt är således klart för premiär.

Inget
Hanvikens SK - Bajen Fans Hockey
Tyresö Ishall
Torsdag, 21 oktober, 20.00

Träningsmatch nummer sex för Bajen blir också den avslutande före premiären på söndag. Hanvikens SK, som ramlade ur div 2 förra säsongen, står för motståndet. De har mött ett flertal lag som ingår i Bajens serie i träningsmatcher (vinst hemma/borta mot Kista, vinst hemma mot SDE, förlust borta och oavgjort hemma mot GötaTraneberg och till sist vinst borta samt förlust hemma mot Skarpan).

Buss 873 och 875 går från Gullmars till Tyresö Centrum, därifrån är det ca 300 meters promenad till ishallen.

Bajen Fans juniorer vann mot Boo med 4-2
Det var en historisk dag idag när Bajen Fans juniorlag spelade sin första seriematch i MB-hallen. Motståndare var Boo och jag visste väl inte riktigt hur matchen skulle gestalta sig.
Första målet blev Bajens och det var #29 Jack Larsson som blev historisk som förste målskytt. Han blev sedermera ännu mer historisk som den förste junior som gjort två mål i en och samma match när han gjorde 3-0 målet och det skulle inte sluta där heller. Han blev dessutom den förste att få matchstraff.
3-0 slutade den första perioden och det såg bra ut men Boo kom igen och i den andra perioden blev det var sitt mål för lagen och således 4-1 till bajen inför tredje perioden.
Sista perioden är det Boo som är bäst i och får göra ett mål som fastställde slutresultatet till 4-2 och junisarnas första seger. Hetsigt i slutet av perioden och #26 i Bajen får också matchstraff tror jag efter att ha gruffat med en motståndare. Varför inte denne blir utvisad förstår jag inte.
Dålig uppslutning av Bajare till den här matchen men ändå ett sjuttiotal åskådare.

Inget
Ett tiotal Bamsingar fanns på plats under lördagen när Hammarby Damfotboll säkrade nytt damallsvenskt kontrakt på Kanalplan.

Ett tiotal Bamsingar fanns på plats under lördagen när Hammarby Damfotboll säkrade nytt damallsvenskt kontrakt på Kanalplan. Bajen tog ledningen genom Annica Svensson i en lite tilltrasslad situation efter bara någon minut mot Kristianstad och tvåan av Leena Puranen kom efter knappa halvtimman. Faktum är att Kristianstad inte hade mycket framåt medan Bajen kunde ha gjort fler mål.

Inget
ståplats.se debatterar och kämpar mot SvFF's planer för ståplatsreducering på fotbollsarenorna runt om i landet.

Söndag, 17 oktober, kl 15.00
MB Hallen

Ännu en historisk händelse för den unga föreningen Bajen Fans IF tar sin plats på söndag i MB Hallen. Det är det nya juniorlaget som skall spela sin första seriematch någonsin. Laget har under hösten tränat och spelat ihop sig och nu börjar allvaret. Serien som grabbarna laget ska deltaga i heter J20 Division 2B, Region Öst. Vad vi kan förvänta oss placeringsmässigt i denna serie är lite oklart, enligt tränaren Victor Robarth finns rutin och kapacitet att ta en toppplacering om spelarna så själva vill.

Så det är MB Hallen som gäller på söndag, med en klack på plats kan det bli en riktigt trevlig tillställning!